Laten we ons even voorstellen:

Veertig jaar geleden (op 16 februari 1983) werd het Interkerkelijk Jongerenkoor Vriezenveen opgericht. In 1997 werd deze naam gewijzigd in Gospelkoor Vision. De naam Vision is gekozen omdat het verkondigen van Gods woord, liefde en trouw de visie van het koor is. Ondertussen bestaat het koor uit ongeveer 30 enthousiaste leden vanuit verschillende kerk- en geloofsgemeenschappen. Onze leden komen niet alleen uit Vriezenveen. In de loop van de jaren zijn ook mensen uit omliggende plaatsen zoals Vroomshoop, Den Ham en Westerhaar lid geworden van ons koor.

Samen verkondigen we het woord van God door het zingen van Nederlands- en Engelstalige liederen zoals opwekkingsliederen, gospels, ballads en voor het koor bewerkte popliederen.

Deze liederen worden onder leiding van dirigent Jan Leemhuis ingestudeerd en gezongen. Tijdens onze optredens verzorgt Martijn Sloof het geluid. We zorgen voor beamerpresentaties zodat u, tijdens onze optredens, de teksten mee kunt lezen. Bij Engelstalige liederen staat ook de Nederlandse vertaling op de beamer.