LIDMAATSCHAP

Lid worden van Gospelkoor Vision
Houd je van zingen en lijkt het je leuk om lid te worden van ons gezellige koor? Dan nodigen we  je uit om eens te komen kijken op een repetitieavond. We kunnen altijd mannen (tenoren en bassen) en dames (sopranen en alten) gebruiken, iedereen is van harte welkom!

We repeteren iedere woensdagavond bij Odeon aan de Schout Doddestraat 46B te Vriezenveen (bij de sportvelden) van 20:00 – 21:30 uur. Op de eerste woensdag van iedere maand repeteren we van 20:00 – 21:15 uur, na deze repetitie is er gelegenheid voor een drankje met elkaar.

Vind je het lastig om ‘zomaar’ te komen kijken, dan mag je ook eerst contact opnemen met: info@gospelkoorvision.nl

Lid zijn van Gospelkoor Vision

Met elkaar zingen en het woord van God verkondigen maakt lid zijn van Vision een feest. Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen hebben we verschillende commissies. Zo hebben we de muziekcommissie; deze commissie zoekt de liederen voor de diensten uit, maakt de all-inclusive diensten, zorgt voor beamerpresentaties en zoekt nieuwe liederen uit.

Ook hebben we een activiteitencommissie; deze commissie organiseert de acties om geld bij elkaar te krijgen. Dit geld hebben we onder andere nodig voor het bestellen van nieuwe muziekstukken en apparatuur. 
Ieder jaar hebben we een oud-ijzeractie en verkopen we kerstbroden. Elk beschikbaar lid komt helpen. Vele handen maken immers licht werk……….en samen is het ook nog eens erg gezellig!