Doe je online aankopen via bovenstaande knop! Je betaald hetzelfde maar je steunt onze club!

Met SponsorKliks lever je zelf een financiële bijdrage aan het koor, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Goslpelkoor Vision ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Gospelkoor Vision. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je Gospelkoor Vision ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKliks pagina van Gospelkoor Vision. Voor jou een kleine moeite, voor het koor zijn het directe inkomsten. Klik hiervoor op de banner op onze website of ga rechtstreeks naar http://www.sponsorkliks.com. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Gospelkoor Vision. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Gospelkoor Vision hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag geen commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Gospelkoor Vision weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Gospelkoor Vision is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Gospelkoor Vision niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Gospelkoor Vision
Door hierboven te klikken