Loading...
Lidmaatschap2018-10-24T18:45:12+00:00

LIDMAATSCHAP

Lid worden van Gospelkoor Vision
Houd je van zingen en wil je ons koor komen versterken dan nodigen we je van harte uit om tijdens één van onze repetitieavonden een kijkje te komen nemen. Ons koor kan zeker nog wel een aantal mannelijke leden gebruiken (tenor en bas).

Wij repeteren iedere woensdagavond van 20-22 uur in de Ontmoetingskerk, Schout Doddestraat 1 te Vriezenveen (naast het gemeentehuis).

Vind je het lastig om ‘zomaar’ binnen te wandelen mag je ook e-mail sturen.

Lid zijn van Gospelkoor Vision

Met elkaar zingen en het woord van God verkondigen maakt lid zijn van Vision een feest. Om dit zo goed mogelijk te laten verlopen heeft het koor verschillende commissies die allerlei dingen organiseren. De muziekcommissie zoekt de liederen voor de diensten uit, zorgt er onder andere voor dat eventuele liturgieën uitgewerkt worden en de beamerpresentaties worden opgemaakt.

Natuurlijk is zingend de Blijde boodschap verkondigen de hoofdzaak, maar om dit goed te kunnen doen is het noodzaak dat het koor voorzien is van mooie muziekarrangementen en van goede geluidsapparatuur. 
Deze muziekstukken en apparatuur moeten aangeschaft worden en dat kost veel geld.

De activiteitencommissie bedenkt en werkt de acties uit waarbij de leden van Vision de handen uit de mouwen steken om zo geld bij elkaar te krijgen. 
Zo wordt er jaarlijkse een oud ijzer- en een kerstbroden actie gehouden en ook een kerstbomenactie in januari. Ieder koorlid die op dat moment in de gelegenheid is helpt hierbij….vele handen maken immers licht werk….en het is nog gezellig ook!